..niin että hyvä kun kerkeää blogiaan ajattelemaankaan.

pääsiäinen on vietetty ja ystävättäreni palannut (valitettavasti) kotisuomeen. oli mukavaa kun oli sekä juttu- että hevosseuraa ihan omalla kielellä. torstai-perjantai vastaisena yönä tulivat kaksi ystävätärtäni kera kahden hevosen tänne motalaan ja hevot viettivät yötä tallillamme. perjantaiaamuna jatkoi toinen neitosista kera hevosten flyingen suuntaan ja me muut teimme retken omberin luonnonsuojelualueelle. lauantai meni (05.45-01.30) göteborg horse showssa ja pikkutunneilla jalkani alkoivat näyttää enemmän pallokaloilta kun liikkumiseen oleellisesti tarvittavilta kehon ulokkeilta. sunnuntaina heittäydyin laiskaksi, enkä laittanut päiväruokaa vaan pistouvasin kaikille lounaan medevi brun´issa. se on kyllä kumma että oli sitten kyseessä joulu tai juhannus, kuuluu täkäläiseen meny´seen prinssinakit, janssonin kiusaus sekä lihapullat. oton sängyn alle oli yöllä käynyt pääsiäiskukko munimassa munan ja ruokailumme aikana oli vielä pääsiäispupukin tuonut munia tyynylle. maanantaina vietettiin oton-päivää kääretortun merkeissä, joten tänään olin jo varsin kiitollinen IhanTavallisestaPäivästä. paitsi että remonttireiska on hengannut puoli päivää paklaamassa makkariamme. harmittaa tämä "siunattu tila" ja ukkokullan lyhytpinnaisuus. muuten hoitaisin tuommoiset nippelihommat kyllä ihan itse.

tänään putkahti myös postilaatikkoomme paketti äidiltä, josta kuoriutui tämä neuleolympialaisten palkinto novitalta:

66952.jpg

mitähän näistä keksisi?

tällä hetkellä puikoilla on valkoisesta samoksesta pitsineule, joka on puoltatoista hihaa vaille valmis. samos on kyllä, keinokuidustaan huolimatta mukava tuttavuus. kiva neuloa ja muutenkin mukavan tuntuinen lanka.

kiitos kaikille pääsiäistoivotuksista. kumpparit eivät tänävuonna enää ole aidot. niistä kun tuppaavat varret lörpsähtämään. nyt kävi kuitenkin tuuri ja löysin kaupasta saappaan malliset ruukut, joihin olen kovin ihastunut.