olempas tänään ahkera blogeilija. johtunee kyllä melko pitkälti siitä että mulla oli ekaa kertaa ensimmäinen vapaapäivä sitten oton syntymän. poikahan on vaatimattomasti vain kolme. tinttamarelli laiduntaa ja otto oli koko päivän hoitotätillään. toivuttuani ensi hämmennyksestä olen siivonnut, siivonnut, siivonnut, pessyt pyykkiä, neulonut, askarrellut, nököttänyt koneella blogailemassa ja fontteja bongaamassa sekä katsonut jopa melrose placen (ihanaa kasarityyliä ;o) ).

askartelin sisarelleni alla olevan laukun syntymäpäivälahjaksi. synttärithän olivat siis jo maaliskuussa, mutta koska olen saamaton nahjus, ilmoitin antavani paketin henkilökohtaisesti (...niinkuin siinä jotain glamouria olisi..) kesällä kun he tulevat meille. se kesäpäivä on nyt sitten ensi sunnuntai, joten alkoi hiki kohota otsalle muustakin kun kuumuudesta. hän on nurissut huonoja ostoskasseja jo monta aikaa, joten katin blogin innoittamana ajattelin tehdä hänelle oman nimikkokassin. itse kassi löytyi paikallisen marketin kassalta ja ilman logoa. koiran bongasin netistä (kiitos katille jälleen kerran) muu rekvisiitta pandurohobbysta (siirtokalvot siis). silitysrauta poltti kassia ikävästi vaikka matskun piti olla puuvillaa ja lämpötila oli kerrankin kohdillaan, joten jouduin polttamaan sitä tasapuolisuuden vuoksi vähän sieltä sun täältä (jonaksen mielestä on parempi poltetuista kohdin..höh!). kuvassa palanut alue erottuu selvemmin kuin livenä.

4354.jpg

lisäksi näin kesähelteille ei sopinut blogin omakuvaksi mielestäni enää talvinen maisema, joten vaihdoin kuvaksi uhkean sivuprofiilini. en toki arkisin pukeudu ihan noin fiinisti saati kampaa edes tukkaani päivittäin (kiitos hatuille, huiveille ja hiuspompuloille) vaan kuva on otettu uunojen epsanjanreissulta.