ulkona on semmoset +5 raatia ja sisällä pukkaa tuskan hiki ohimoille. tänään ulostautui pesukoneesta kaksi hahtuvapipaa. otto ihastui teletappiin ja se toinen päätynee annalle tai emmylle joulupukinkonttiin kiitokseksi hevosavusta. oikein onnistuneita kummatkin. nyt puikoille pääsi polkagris/mariannekarkkipipa, niin ikään hahtuvasta.

digikamera-asia on edistynyt niinkin pitkälle, että jonaksella on valittava kahdesta. olympus ja canon ovat kilpasilla. edellä mainitusta poiketen, vaaka nytkähti canonin kohdalla power shot-malliin. nyt tässä odottelen jonasta kotiutuvaksi paikallisesta ravitsemusliikkeestä ja sitten kampean sen tänne yläkertaan luottokorttinsa kanssa. otan riskin ja tilaan sieltä pixmaniasta, sillä heillä on nopeat toimitusajat ja kilpailukykyinen hinta. lisäksi olen ajatellut tukea paikallista vakuutusyhtiötä ja ottaa semmoisen "oho-eiku"-vakuutuksen. meidän perheessä kun sattuu ja tapahtuu...eli siis toivon mukaan pääsen lisäämään kuvia blogiini jo tällä viikolla (hymyilee onnellisena hän...).

kiitos sari, kun selvensit tuota viikonloppuna ilmennyttä ongelmaa blogilistan kanssa. piti heti nakutella se com-osoite ja todeta, että siinähän ne elimet taas ovat. omallakin koneellani. enää en taatusti unohda sitä "oikeaa" osoitetta.

tinttamarelli on villi. luulen, että osasyy on minussa. minä villitsen asioita. teoriaani tukee se, että ottokin on villi. mulla on krooninen anemia. hemoglobini (vaimitensenytkirjoitetaan) kieppuu siinä 100 hujakoilla. jotain häikkiä pitkäaikaisessa raudan imeytymisessä. aina lekurit taivastelevat, että olenko väsynyt tai apea. juu juu. olen kyllä, mutta olen myös samalla kovin vilkas (itse diagnosoituna adhd). olenkin siis pähkäillyt, jotta kuinka vilkas sitten olisin jos veriarvot olisivat jotain rapiat 120? luultavasti enemmän kuin sietämätön.