alkoihan sitä celsiusasteetkin kipuamaan korkeammalle ja nyt tuntuu jo vallan kesäiseltä. olemme viettäneet muutaman ajan anoppilassa, tai oikeammin merillä appiukon pikku veneellä grillaten nahkaamme auringossa. valitettavasti haksahdin käymään myös porvoon lankatalossa, josta mukaani aivan väkisin tarttui kiekko hahtuvaa, kummitytön poncholangat, puuvillalankaa itselle ja ale-tahitia....mmm...olikos muuta...ai niin dunea ponchoon ja one skein wonderin resorilanka. näistä kaikista kuvia myöhemmin. se kaapeli kun jäi kotiin ruotsinmaalle. ja mitä lankoihin tulee, sorruin tilaamaan myös pirtin kehräämöltä neljä kiekkoa hahtuvaa...ei tartte paljoa arvailla mistä materiaalista tämän vuoden joululahjat on valmistettu.

eilen palailimme takaisin keski-suomeen ja matkalta ostimme vaatimattomat 8 kg mansikoita pikkunälkään (nyt tulee mainospläjäys) vähän lahden jälkeen ja vähän ennen körriä on levike, jossa myydään taatusti suomen parhaat mansikat. tästä asiasta ei ehkä kannata meidän perheen kanssa ruveta kinaamaan, sillä kaikki kolme olemme persoja mansikoille ja siinä missä toisilta hupenee tuokkonen ahmivat heinoset 5 kg:n laatikon lämpimikseen. ja niitä ostetaan aina ja kaikkialta. että auton nokat vaan lahden suuntaan..nam.

no nyt on sitten syöty mansikoita, ja mansikkamaitoa ja mansikoita ja lettuja ja taas kerran mansikoita (muuta ei sitten ollakkaan syöty...röyh..). tänään on vuorossa mansikkapiirakka ja mansikkapirtelö, mikäli marjat riittävät....

ja jottei investoimani langat pääse loppumaan ennen lomaa lähden tästä aholaitaan...

aurinkoa ja MANSIKOITA!