olemme siis, kuten otsikosta voi päätellä, olleet tänään koko perheen voimalla metsäretkellä. jonas juntattiin ensimmäiseen vattupuskaan ja koska hän ei ollut varustautunut lantsareilla, sai hän siellä pysyäkkin kuppi kourassa. oton kanssa rämmimme puskissa ja poluilla bongaten mustikoita ja aah..niin ihania kanttarelleja joita tulikin parin soossiainesten verran. kolmevuotias otto kärsi hieman lyhykäisistä kintuistaan ja rätkähteli tuon tuostakin johonkin risukkoon. kotiin tultuamme leivoimme sitten palkkioksi uurastuksesta mustikkavattupiiraan, joka muuten on jo melkein syöty (vaniljakastiketta on lotrattu päälle myös reilummalti). mitä ilmeisimmin podin mässäyksen johdosta piilohuonoaomaatuntoa ja kävin lenkillä. puolituntia keskisykkeen ollessa 145. melko hyvin. en muista koska viimeksi olisin ollut näin reipas ;O).

viime viikolla valmistui myös tämä poncho:

7229.jpg

malli on "jostain" netistä ja lankana yllätyspaketista viime talvena tullut punainen, luultavasti sekoitesellainen. viime aikoina on syystä tai toisesta valmistunut hieman liian suuria asioita ja niihin lukeutuu myös tämä yksilö. tarvinnee harsia vähän kuminauhaa kaula-aukkoon. muuten on ihan "soiva peli" ja saimpahan ainakin yhdet langat pois nurkista pyörimästä.

nyt pitäsi vielä väsätä valituskirje old el paco-tortilloista. onnistuin nähkääs jo toisen kerran ostamaan valmiiksi homeisia tortilloja. ikävä yllätys kun saksin paketin auki, sanoisin. varsinkin kun nälkä kurni myös jonaksen suolenmutkassa ja hän ei todellakaan ole mikään maailman miellyttävin henkilö nälkäisenä....eli nyt on ko. valmistajan tuotteet ikuisuusboikotissa. sorry.