nyt on sitten neulojien laihisproggis aloitettu..ja minun kun pitäisi ensi perjantaina mennä käymään ödeshögissä lankatehtaalla ja yhdessä käsityöpuodissa (surkuttelen itseäni jo valmiiksi...)..tämä siis tietää raivoisaa diettiä tai itsensä kiduttamista vyyhtihyllyjen edessä. todellisuudessa en usko sellaisiin megaviikkovauhteihin, ne kilot tulevat yleensä yhtä nopeasti takaisin. sellainen 0,5-1 kg/vko olisi mielestäni sopiva tahti. samoin totaalikieltäytyminen on "paha-paha", minä niin haluaisin oppia syömään oikein...(vilkuttelee ikkunasta pihagrillille). no yritän ainakin. aamupuntaroinnilla painoni oli tänään 67,4 että tästä kaikki kadonneet grammat on kotiinpäin. ehkä vielä joskus mahdun niihin vaatekaapin hyllyillä odottaviin repleyn farkkuihin ja pikeurin ridabyysiin. katselin tuossa männäviikolla vaatekaappiani ja totesin suhteen olevan seuraavaa: noin kymmenestä vaatteesta kaksi on sopivia, kolme mahtuu päälle mutta näytän michelinukolta ja 5 jotka ovat armottomasti liian pieniä. saakutti.

kudontarintamalla (minä siis kudon sekä puikoilla että kangaspuilla. neulontasana ei oikein taivu suuhuni) on ollut hieman hiljaista. rogue tökkii. tein etu- ja takakappaleet jo alkuvuodesta valmiiksi ja totesin hupun olevan työläs (=älykkyysosamääräni ei riitä ohjeen tulkitsemiseen). tämän jälkeen rykäisin hihat valmiiksi ja totesin hupun edelleen olevan työläs. nyt tartuin itseäni niskasta kiinni tälläkin saralla ja päätin tehdä takin (takkimallinen siis) valmiiksi asti. onneksi sain neuvoja neulonta-palstalaisilta (SUURKIITOS!!!, jos satutte lukemaan blogiani), mutta tuo silmukoiden poimiminen pääntieltä ei onnistu. poimimiskohtaan tulee reikiä ja näyttää muutenkin siivottomalta. tänään ohjelmassa on jo tehdyn purkaminen ja uudelleen aloittaminen niin, että ompelen osat lopuksi käsin yhteen. saas nähdä kuinka tätin käy.

nyt olisi ehkä aika lähteä kuluttamaan kaloreita niinkin aktiiviurheilulla kuin imuroinnilla ja ruohonleikkuulla. iltapäivällä palkitsen itseni aherruksesta (p...kan mätön lisäksi) hieronnalla, jota olen odottanut muutaman viikon kuin lehmä kesää. AURINKOISTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!