ensimmäisenä haluan toivottaa kaikille blogissani vieraileville oikein hyvää ja neulerikasta armon vuotta 2006! joulu ja uusi vuosi on vietetty ja tänään palasimme ristiretkiltämme vihdoin viimein omaan kotiin. vaikka sukuloiminen ja ennen muuta joulu ovatkin mukavia, ottaa toisten nurkissa notkuminen pitemmän päälle voimille...oma koti kullankallis... nyt on sitten vuorossa ankara syömisestä vierottuminen, johon haen ja saan apua pöydällä lojuvalta hopeatoffee-pussilta...

poimin viiniä ja villasukkia-blogista tämän "ketä  julkkista muistutat eniten"-asian, ja täs oon ma..tai siis mun mooviestar-persoona 58% yhdennäköisyydellä:

T8335_96_128.JPG

ja asiaan...siippani nihkeästä suhtautumisesta johtuen jouduin hieman fundeeraamaan tuota digikamera-asiaa ja kyllähän hätä keinot keksii. muistin saaneeni veronpalautuksia ja näin ollen matkalla kohti suomenniemeä piti ensimmäisenä hurauttaa paikalliseen el giganteniin (gigantti på finska siis...), josta investoin itselleni uuden kameran (nam). nyt on sitten kuviakin luvassa.

silja line lahjoitti meille ystävällisesti drinkkikupongit ja tässä muutama otos matkalta joulunviettoon..otto dokaa:

27091.jpg

ja jälkeen hömpsyjen:

27092.jpg

ja jotta ei huostaanoton täti huomenna kolkuttelisi kotioveamme, paljastan oton lasissa olleen pelkkää holitonta ja ilmeen johtuvan syntymähumalasta...

ennen joulua kutasin otolle lapaset flamingon värisestä sademetsälangasta (huomatkaa mansikkahillo suupielessä ;o) ). lapaset tulivatkin keski-suomen -20 raatia ja risat pakkasissa tarpeeseen rukkasten alle:

27089.jpg

lomalla pengoimme sisareni kanssa komeroita ja löysimme tämän, äitini leenalle aloittaman lapasen. lapanen oli sisareni 9 vee pojalle pieni, että lapsen kokoa siis..passeli ehkä jollekin 4-5 vuotiaalle...sisareni on vuosimallia -60, joten tovin jos toisenkin on lapanen viettänyt komerossa... siistiä jälkeä äitini kyllä tuottaa, mutta hivenen pitkään kestää tuo valmistuminen...

27093.jpg

kovin kiltti olin männä vuonna mitä ilmeisimmin ollut, ainakin lahjoista päätellen ja pukki muisti minua myös neuleaiheisella paketilla, josta paljastui tämä:

27094.jpg

joka valmistuttuaan näytti tältä:

27095.jpg

lomalla tapasin myös ystäväni terhin, jonka päätä lämmitti siippansa serkkutytön tekemä bibo, jonka kuvan julkaisen nyt haltijan luvalla..tädää..oli hienoa huomata kuinka laajalle bibot ovat levinneet.

27096.jpg

oma vaaleanpunainen biboni joutui ryöstön kohteeksi ja matkaa viikon kuluttua kohti sveitsiä kummityttöni päässä...ostin sitten kerän mustaa ainoa, josta ajattelin tekaista itselleni seuraajan.

tässä on vielä kuva kummitytöstäni joululahjapäähineensä kanssa

27097.jpg

ja näistä houkutuksista, joita tuli mätettyä enemmän kuin olisi ollut suotavaa

27098.jpg

nyt lienee aika mennä toipumaan lomasta saunaan ja siitä soffalle. huomenissa lisää kuvia lankaretkahduksista ja aikaansaannoksista..