.. on kylmä ja vähäluminen, sanotaan. ja yhdyn täysin tämän viisauden keksijään. joo. olihan se toukokuu, mutta tässä kesäkuussa ei kyllä ole paljoa kehumista. eipä silti, jotain hyvääkin meinaan villalangoista neuloessa ei pääse hiki yllättämään. tässä muutamia tuotoksia.

ensiksi valmistui tämä flower power-huivi, tiinan ollessa muusani, eli työn innoittaja. terveisiä vaan, että valmis on ;O). niin vimmatusti värkkäsin kukkasia, että siitä muovihäkkyrästä meni osa tapeista mutkalle.

694024.jpg

lankoina sekalainen seurakunta mohaireja. Kiitos Maaralle ja Riikalle!. kulutus 81g.

seuraavaksi valmistui kassi kip-päivänä hankkimastani putkilangasta (jonka nimeä en taaskaan muista..joku espanjalainen se kyllä oli...):

694068.jpg

langan kulutus puoltoistavyyhtiä eli 147g. tarveaineisiin kuului myös rottinkikahvat ja kukkakaupasta ostamani silkkinauha, jolla väska pysyy kiinni. mistähän muuten johtuu, että kaikki liukupätkäymvärjätyt langat villitsevät minut vyyhdillä ollessaan, mutta sukkia lukuunottamatta niistä ei saa mitään nättiä aikaiseksi?

sitten viimeisenä eilen pesukoneen massusta ulostautunut päähine:

694104.jpg

hattu on kokoa aikuinen ja siitä syystä pikkumakkaran päähän hieman suuri. lankana sandnesin tove ja kulutus 58g. haluaisikohan tämä saunahatuksi joulupukin konttiin?

nyt siirryn tästä soffalle pälläämään csi:tä..olen koukuttanut itseni iltaisin esitettäviin pollusarjoihin. jonas on reissussa, miina ja otto petillä ja kutimet asemissa soffapöydällä..nam...