paluu tuolta makoisten suklaiden maasta oli shokeeraava. aamulla tuli vesiräntää taivaan täydeltä ja samaa tahtia koko päivän. hella ja uuni ovat edelleenkin rikki, joten eilen syötiin pizzaa ja tänään mäkkärissä. meidän tuurilla lietemme kun on 70 cm leveä ja kaik kaupoissa 60 cm (siis säällisen hintaiset...lankoihinhan pistän sumeilematta kaik rahani, mutta hellaa ei sovi hankkia kun pikkurahalla...). onneksi pakasteessa on vielä muutama jonaksen ja oton eloonjäämispaketti, jota voi lämmitellä mikrossa. lisäksi kippasin kameraa tyhjentäessäni kaakaomukini näppiksille jota nyt on sitten hieman kuivateltu...

tässä muutama kuva matkaltamme:

14692.jpg

otto tutusti plankiksen vuohiin ja oli tuohtunut kun tämä pikkuyksilö kulki perässä ja söi paidan helmaa. lapsemme kohtasi siis vertaisensa riiviön.

14691.jpg

serkkupojan jalkapalloturnauksen aikana heinosen perhe päätti tehdä pienen päiväretken ylös vuorelle, jonne kulki kuvassa näkyvä tuolihissi (kuvassahan näkyy siis vain vaijerit...). talvella paikalla kun toimii laskettelukeskus. matka ylös sujui paniikkikohtausta vastaan taistellen ja oton ihmetellessä miksi äiti on koko ajan silmät kiinni. ylhäällä ilmoitin, että ennemmin helvetti jäätyy kun minä menen enää moisen härvelin kyytiin...eli jouduimme matkaamaan alas jalan, miesväen nuristessa heikkohermoisista naisista. jonas halusi oikaista rinnettä pitkin kun tie kuulemma luikersi liian pitkää reittiä. samapa tuo, mutta insinöörin ilme oli maksamisen arvoinen tajutessaan että rinteelle oli levitetty tuoretta lehmänp...kaa joka lutisi mukavasti kenkien alla laskeutuessamme 1500 :n korkeuseroa. matka alas kesti siis hieman odotettua kauemmin, mutta selvisimpäs hengissä...eikä muuten ollut seuraavana päivänä tunkua lentokentällä vieruspenkeille konetta odottaessamme ;o)...

14688.jpg

lankapuolella reissu jäi laihan laiseksi, vaikka tyrkyllä oli toinen toistaan ihanampia keräsiä. mukaan reppuun sullottiin ainoastaan 3 kerää oranssia (vasemmalla), yksi punainen puuvillalanka (oikealla) oton pipaa varten ja yksi punainen pörrölanka (keskellä). lisäksi 2 paria pyöröpuikkoja jotka eivät ole pyöröpuikkoja....puikko-osuus on siis kuin pyöröpuikoissa, mutta muoviosuus on katkaistu ja päihin pujotettu puuhelmet. ovat osoittautuneet erittäin onnistuneiksi ostoksiksi.

14687.jpg

tässä myös ennen reissuamme tekemämme fimo-helmet, jotka loistavat pimeässä....nyt äpästämään oranssia lankaa...

ai niin! kiitos viestistäsi saija! oli todella mieluisa yllätys "tavata" sut näin virtuaalisesti. laitahan viestiä ja/tai sähköpostiosoitetta pikaisesti tulemaan!!!

ja parahin neulova ystäväni sekä oton kummitustäti, jos satutte lukaisemaan blogiani, lupaan ja vannon että paketit lähtevät matkaan tällä viikolla!!!